Uppgraderad kalvost

Hemma i vår familj har kalvost mest serverats som mellanmål. Typisk vardagsmat helt enkelt utan någon större glamour. Men i dagens Nyhetsmorgon så hade kalvosten uppgraderats till en lyxig dessert genom att bli serverad med ett glas Cloudberry Golden vilket jag tycker är ganska kul. Hjortronvinet släpps på måndag och fick, förutom fyra solar, följande recension på TV4;

Flytande guld är precis vad det är. Skogens guld i form av hjortron är råvaran och doften är så stor att man fullkomligt baxnar. Söta hjortron, honung, vanilj och fat i en intensiv och läckert balanserad kombination. Intensiv och söt även i smaken men utan att bli kladdig. Riktigt gott som det är eller varför inte en liten cheesecake till.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.