Påfyllning i skafferiet

Förra veckan så fyllde jag år och mina medbloggare kom över med ett paket fyllt av bloggvirke;

Från vänster övre raden;
Ginger Candy
Chili paste with holy basil leaves
Sweetened Cucumbers
Nam Pla Wan Fruit Dip

Från vänster nedre raden;
torkade chilis
små gröna Tapioca Pearls med Pandanussmak
Rice Crackers
thailändska Rice Flakes
Sweet potato vermicilli från Kina

Jahaja. Tack ska ni ha! Jag anar att det här var en liten hämnd från Helena som fick en del udda bönor och gryn i födelsedagspresent i somras. Vad det ska bli av det här har jag absolut ingen aning om. Men jag vet att Marias födelsedag är om cirka sådär fyra veckor och jag lägger ner väldigt mycket tid just nu på att komma på en present till henne!

Födelsedagstårtan lagade förövrigt min sambo, en favorit i repris och tillsammans med en magnumflaska med bubbel som legat alldeles för länge i kylen så blev måndagkvällen otroligt lyxig!

4 kommentarer

  1. Mårten Gustafson

    Utmäkrt present! Ingefärsgodisarna är kanon, jag är svårt beroende…

  2. Helena

    Haha! Ja, jag är glad att jag redan har firat min födelsedag i år! 😉 Mina gryn var nog ganska harmlösa egentligen. De står fortfarande i skafferiet – jag borde skämmas.

    Och bubblet var fantastiskt gott. Extra gott för att det var en måndagskväll. 😛

  3. Maria

    Jag som tyckte att jag plockade rätt snälla saker där i affären. 😎 Det fanns betydligt mer mystiska saker som jag lät stå kvar kan jag meddela (och det hoppas jag räknas in som förmildrande omständigheter när det är dags för min födelsedag). 🙄

  4. Elin

    Mårten, ja jag har ju hunnit prova dem. Lite märkliga, för de luktar INGENTING men smakar väldigt mycket (utan att det blir för mycket tack och lov) ingefära.

    Helena, ja när ska du skriva om HIRS till exempel, vavavava?

    Maria, jag kan inte lova någonting. Men jag finner ett stort nöje i planeringen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    (och för att det inte ska missförstås i tråden så kanske jag ska påminna om att jag uppskattade presenten väldigt mycket!)

Lämna ett svar till Elin Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.