Mat för racerförare och andra

Ifjol när sambon fyllde 30 fick han ett presentkort på Gelleråsens motorbana, Bli racerförare för en dag. I söndags var det hög tid att använda det! Som medföljande trodde jag att jag skulle få det urtrist och hade laddat med både en pocketbok och en hög matlagningstidningar. Det var dock roligare än förväntat att titta på så det blev inte mycket läst.

Lennart Bohlin håller genomgång inför provkörning av Formel 3-bilarna

Sambon var extremt nöjd med upplevelsen och till alla som är motorintresserade och vill lägga en (förvisso rejäl) slant på en kul dag kan en motordag rekommenderas.*

Mat för hungriga racerförare

Dagens lunch i Pit Stop Café var verkligen dimensionerad för hungriga racerförare, jättepannbiff med lingonsylt, sås och potatis. Jag hamnade nästan i paltkoma efteråt!

* Däremot kan vi absolut INTE rekommendera ett besök på Restaurang Colosseo i Karlskoga där vi åt på lördagkvällen. Ett besök på McDonalds hade varit ett betydligt bättre val.

7 kommentarer

 1. Jenny

  Jo, han beskrev det hela smått lyriskt i morse på jobbet 😀 Lät helkul även för mig som inte är så värst intresserad men tycker det är kul att köra bil (nu när jag äntligen har körkort jag med!).

  Tack för en kanontrevlig blogg! Läser den regelbundet.

 2. Maria

  -> Jenny: Kul att du är här! 😀 Regelbundna läsare är våra favoriter!

 3. Helena

  Jag förstår om J var lyrisk! Hur grymt som helst ju. Jag får sätta en racerdag på önskelistan, efter Mateusporslinet! 😉

 4. Xtian

  Att Colosseo var ett misstag och Dodde’s ett säkrare val när man är på resande fot trodde vi var lika självklart som att tomten kommer den 24:e december.
  Vi har mycket att prata om du och vi, Maria. 😉

 5. Maria

  -> Xtian: Jag vet… egentligen. Men en lördagkväll kanske man vill ha det lite extra trevligt och man tänker att en italiensk restaurang är ju aldrig fel. Ack så fel man kan ha! Vi borde anat oråd redan när vi såg vaxdukarna på borden. 😉

 6. Lars Hultman

  Hej! Det vore kul att få en motivering till varför ni inte rekommenderar Colloseo i Karlskoga!

 7. Maria

  -> Lars:
  T.ex. beställde jag en bruschetta som enligt menyn skulle vara mozzarella, tomat, oliver och ruccola på en rostad brödskiva. Det jag fick in var en övergräddad varm macka: en skiva formfranska med en skiva tomat, bladpersilja och riven ost som definitivt inte var mozzarella. Detta betalade jag 55:- för. 😯

  Pastan till huvudrätten var överkokt och den tryffel som menyn utlovade att min rätt innehöll hade nog aldrig satt sin fot i det köket. “färskriven parmesan” = rivosto

  Jag erkänner villigt att jag är en van och kräsen restaurangbesökare, men med de priser och den “kvalitet” de erbjöd är jag förvånad att de hade några gäster.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.