Lavazza – ny smak från GB

Jag har kommit in i ett glassätarstim och äter för närvarande mer glass än vad som är nyttigt för midjemåttet! 🙄

I kulglassortimentet har jag upptäckt en ny smak från GB: Lavazza – glass med med chokladbitar och smak av kaffe. Påminner en del i smaken om en av mina favoritefterrätter, Affogato al caffé, glasskulor som man hällt espresso över. Grymt gott!

 1. s

  hej! ni har en bra blogg, och jag har några frågor. Jag ska ha en middag men ett par vänner, jag skulel vilja ha lite hjälp om ett tema, vi vill gärna ha ett tema som tex, mexikanskt mat elelr kinesiskt, och satsta sten hårt på ett tema, men jag väljer temat och vill att detta ska bli en toppen middag!
  skulle i vilja hjälpa mig, så kan vi prata igenom mejlen, så kan jag förklara mer vad jag menar? jag skulle uppskatta lite hjläpt otroligt mycket! med varma hälsningar S. 😛

 2. Elin

  det later gott, igar nar vi var ute pa Brymor och at glass (de gor sin egen) sa at jag just kombon Espresso+DarkRichChocolate, en sjukt bra kombination.

  Max, det hander inte sa mycket pa kontoret va?:wink:

  S, tema ar kul och behover inte vara sa komplicerat. Kinesisk mat har jag inte sa stor erfarenhet av, men som uppvarmning kan ni ju annars ga till China Garden i Sthlm och ata dim sums for att fa lite inspiration. Annan god mat ar att kora Marocko som tema, det finns en jattebra kokbok som heter Marocko pa ett fat (jag har bloggat om den har tidigare och testat nara recept, sok har i bloggen sa hittar du) och har jattegoda recept om man gillar kryddig mat med bland annat frukt och notter. Eller sa kor du ett otippat tema och gor ratter med en och samma farg, tex gront, forsok att klura ut en gron valkomstdrink och en gron dessert 😉

 3. s

  ja gud! det lät jätte roligt, något tema med färg!! ja för et behöver inet vara ett land. du får gärna skriva om du har nått mer tips, men jag ska kolla lite “färg rätter” ha det bra i värmen! 🙂 tyvärr bor ijag inte i stockholm utan en liten stad som heter Fagersta! /S.

 4. Max

  Elin: jorå. Jag är väldigt förtjust i glass bara… plus att alla är på semester. 😉

 5. Maria

  Kommentarer avstängda pga frekvent spammande i det här inlägget.