Plockmat till gräsänkan

Förra veckan var jag gräsänka och när jag inte åt ute på restaurang, åt jag jag hämtsallad med en kompis eller kallt småplock som inte krävde någon större ansträngning i värmen. Eftersom jag är en riktig plockmatstjej passade jag på att äta allt sådant som jag verkligen tycker om på en och samma gång när inte sambon var hemma.

Just den här dagen fanns det kalkonpastrami, fransk potatissallad från Daglivs, sallad, tomater, gröna oliver, cocktailkapris och inlagd squash med chili på min tallrik. Lite grekiskt lunchbröd (också från Daglivs) och färskost till och jag var hemma. En intressant blandning.:wink:

Kall tallrik till en gräsänka

7 kommentarer

 1. Max

  Hallå vad händer? Har ni semester? Hur ska jag fördriva dagarna här på jobbet om ni håller på så här va? Skriv nåt! Vad som helst. 🙂

 2. Maria

  Max -> Ha ha ha, snacka om att vara beroende! 😉
  Helena har semester men kommer säkert blogga ändå, fast mer sporadiskt antar jag. Elin har åkt till England så det kommer kanske någon rapport därifrån om hon får tag i en dator, annars samlar hon säkert på hög tills hon kommer hem igen. Själv jobbar jag en vecka till så jag ska försöka hålla bloggen levande, förhoppningsvis blir det ett inlägg redan ikväll!

 3. Max

  Ahhh, så bra 🙂 Då ser jag fram emot ett långt matreportage att läsa under fikarasten imorgon då.

 4. Elin

  Max, det ar trevligt att vara saknad 😉

  Jag hade hoppats pa att hinna uppdatera lite om Paristrippen innan vi akte vidare till the yorkshire dales men ja, det gick ju inget vidare. harborta ar det mest svarfar som lagar mat, men jag ska nog skrapa ihop nagot att skriva om, om inte annat sa far det kanske bli en tripp tll Lewis&Cooper for lite bloggvirke 😆

 5. Oskar

  -> Max: Bra att du reagerade. Trodde det bara var jag som kikade in här och noterade stiltjen :smile:. Förresten…Fontana har fullkomligt invaderat min matbutik. Sommaroffensiv?

 6. Max

  -> Oskar: Meningen är att vi ska ta över världen, förstår du. I den bästa av världar existerar varken Zeta eller Fage… bara Fontana! 😉 (Det värsta är att jag gillar en hel del Zeta-produkter, men det vågar man ju inte yppa här på jobbet 😯 )

 7. Oskar

  -> Max: Du kan känna dig helt lugn. Din lilla Zeta-bekännelse här på Ragazze stannar mellan oss två :grin:. Ta över världen låter bra.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.