Inlagd squash

Den inlagda squashen med chili och dill som jag köpte på Streets matmarknad i höstas är en riktig höjdare. Squashen kommer från Åkerby Handelsträdgård och är alldeles lagom chilihet. Igår åt jag den till hemlagat potatismos och chorizokorv och då slog mig tanken att den faktiskt inte fått den uppmärksamhet den förtjänar; så här är den! 😉

Inlagd squash med chili och dill

4 kommentarer

 1. Bengt

  Hej Tjejer…

  Anita på http://surftips.blogspot.com/ gav mig ett bra tips…

  Man kan använd Google Notebook
  http://www.google.com/notebook/

  till att samla sina favoritrecept i en egen online Receptbok…

  http://www.google.com/notebook/public/02434991712024425560/BDQtXSwoQr86v57Qh

 2. danne

  Hej tjejer:!:
  Som tack för en bra och inspirerande blogg så har dagens bild låtit sig inspireras och bjuder in till pannkaksfrukost. Ta med familjerna och kom över! Hela länklistan är inbjuden! Varmt välkommna!

 3. danne

  Hej igen… Ville bara tala om att pannkaksfrukosten fortsatte och gled över till ett bloggparty. Fullt med folk och ett alldeles eget bloggband. En spontan knytis uppstod eftersom folk från världens alla hörn har tagit med sig delikatesser. Kan inte ni ta med något gott favvorecept och komma över en stund? 😉 Mer än varmt välkommna!

 4. Plockmat till gräsänkan » Tre tjejer i köket

  […] fransk potatissallad från Daglivs, sallad, tomater, gröna oliver, cocktailkapris och inlagd squash med chili på min tallrik. Lite grekiskt lunchbröd (också från Daglivs) och färskost till och jag var […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.