Fetaostsallad med hallon och pistagenötter

Jag har inte riktigt kunna glömma Marias fantastiska sallad med fetaost och jordgubbar så igår blev det en liknande fetaostsallad fast med hallon. Förra sommarens salladsfavorit var ju färska rödbetor med en hallonvinegraitte så dressingen dammades av på nytt och hallonen fick sällskap av min favoritvinäger just nu; balsamvinäger med chili. Dessutom så blev det pistagenötter på toppen. Ja det här blir nog sommarens sallad helt enkelt!

FETOSTSALLAD MED HALLON OCH PISTAGENÖTTER

 • ett par nävar bladspenat
 • en bit fetaost
 • en näve pistagenötter
 • en näve hallon
 • olivolja och balsamvinäger
 1. Blanda olja och balsamvinäger till en dressing och rör ner hallonen.
 2. Varva bladspenat och smulad fetaost i skål.
 3. Ringla över dressing och strö över pistagenötter.

3 kommentarer

 1. Anne

  Jaha du, det där lät ruskigt gott. 😯

 2. Orchidea

  Konstig kombination… men intressant.
  Gillar bloggen.
  Ciao.

 3. Linni

  jag provade denna sallad, fast jag gjorde en egen variant:) Det var verkligen jätte gott med hallon och balsamvinäger! Istället för pestagenötter tog jag cashewnötter och kruksallat istället för bladspenat! Och lite extra kryddning som; vitpeppar, svartpeppar, och salladskrydda! Det här ska jag göra om:) Tack för tipset!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.