| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 29/05 2006 kl. 21:40 6 kommentarer

Chokladmascarpone

Det här är inte bara gott, det är enkelt också – till chokladmascarponen så behövs nämligen bara två ingredienser. Serveras till exempelvis fruktsallad.

CHOKLADMASCARPONE

 

 • 100 gram vit choklad
 • 200 gram mascarpone
 1. Smält chokladen och låt den svalna.
 2. Blanda hokladen med all mascarpone – och sedan är det klart!

 

Liknande inlägg:

6 svar till “Chokladmascarpone”

 1. Xtian skriver:

  Men du! Den där kan man ju göra bara för att få smeta in sig i…sååå gott verkar det vara. (Okej, vi smetar inte in oss i mat, ville bara förstärka hur gott det verkar.) Skall vi testa omedelbums!

 2. […] Tipset kommer ursprungligen från Ragazze […]

 3. Ms mari skriver:

  Usch!
  Jag gillar inte er nya layout!
  Man kan inte lite trivsamt scrolla sig bakåt i löpande inläggstext. Varje gång man går in på enskilt inlägg kommer innehållsförteckningen först och långt ner på nästa sida kommer det man vill se. Detta är inte särskilt tilltalande!
  Bättre förr/mari

 4. Maria skriver:

  -> Ms mari: Vad tråkigt att du inte gillar vår nya layout, men som du beskriver det så låter det som att något är fel. Se mitt mail som jag skickat till dig.

 5. […] 4. Slutligen en efterätt. Marias chokladfondant är helt magiskt god och kan varmt rekommenderas. En enkel genväg är annars att göra en vit chokladmascarpone serverad med frukt. […]

 6. […] när man egentligen inte har någon plan utan bara desperat letar efter vad-som-helst i kylskåpet. Ibland har vi blandat en burk med vit choklad och Helena smaksätter sin med vanilj.  I den här varianten så får den sällskap av kardemumma […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.