Chokladmascarpone

Det här är inte bara gott, det är enkelt också – till chokladmascarponen så behövs nämligen bara två ingredienser. Serveras till exempelvis fruktsallad.

Chokladmascarpone

 • 100 gram vit choklad
 • 200 gram mascarpone
 1. Smält chokladen och låt den svalna.
 2. Blanda hokladen med all mascarpone – och sedan är det klart!

6 kommentarer

 1. Xtian

  Men du! Den där kan man ju göra bara för att få smeta in sig i…sååå gott verkar det vara. (Okej, vi smetar inte in oss i mat, ville bara förstärka hur gott det verkar.) Skall vi testa omedelbums!

 2. Ms mari

  Usch!
  Jag gillar inte er nya layout!
  Man kan inte lite trivsamt scrolla sig bakåt i löpande inläggstext. Varje gång man går in på enskilt inlägg kommer innehållsförteckningen först och långt ner på nästa sida kommer det man vill se. Detta är inte särskilt tilltalande!
  Bättre förr/mari

 3. Maria

  -> Ms mari: Vad tråkigt att du inte gillar vår nya layout, men som du beskriver det så låter det som att något är fel. Se mitt mail som jag skickat till dig.

 4. Några ragazzeklassiker att flörta med » Tre tjejer i köket

  […] 4. Slutligen en efterätt. Marias chokladfondant är helt magiskt god och kan varmt rekommenderas. En enkel genväg är annars att göra en vit chokladmascarpone serverad med frukt. […]

 5. Mascarpone med kardemumma och honung » Tre tjejer i köket

  […] när man egentligen inte har någon plan utan bara desperat letar efter vad-som-helst i kylskåpet. Ibland har vi blandat en burk med vit choklad och Helena smaksätter sin med vanilj.  I den här varianten så får den sällskap av kardemumma […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.