Bregott med havssalt

Jag brukar inte köpa mattidningar så ofta, men när sommaren kommer och de gör reklam för grillrecept, sommarlätta recept och jordgubbar så är jag ganska lättflörtad. Om man köper det nya numret av Elle Mat &Vin så får man dessutom ett gratis paket av Bregotts nya smör; Bregott med havssalt. Eller man kan ju också se det som att man får tidningen till halva priset om man ändå ska handla smör…

Jag har växt upp med Bregott och det är fortfarande det smör som jag köper om jag behöver. Jag vet inte om jag tycker att den här varianten är så lyckad. För det har ju ett ganska begränsat användningsområde. Är det “fel” pålägg på frukostmackan så kan smakexplosionen av havssaltet bli ganska konstigt. Jag har inget emot fina saltflingor på smöret men det känns nästan enklare att köpa vanligt Bregott, skeda upp några klickar på ett fat och snöa över lite fint salt innan det ställs på bordet. Sedan kan man ju fundera på vad Rosa egentligen gör på stranden…

(förresten, om man vill prenumera på Elle Mat &Vin, så är det ett erbjudande på deras sajt om 4 nummer för 99:- + att man får filmen Sideways på köpet, det är inte helt enkelt att låta bli…)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.