Tiramisu i glas

Att servera efterätter i vanliga glas är snyggt. Här är en variant med helgens tiramisu. Dessutom blir det mindre disk. Fast tyvärr mindre rester dagen därpå!

5 kommentarer

 1. Maria

  Oh my oh my… Den var så god så jag sitter här och dreglar åt minnet! :mrgreen:

 2. Annelie

  Men gudars så gott det ser ut. Helt plötsligt så smakade inte min honungsmelon lika god… Tänk om man kunde byta!!

 3. Kapple

  jag brukar inte gilla…men ok…ser mycket gott ut!:razz:

 4. Ida

  Oj vad gott det ser ut:lol:. Har ni recept till en sån:?:

 5. Elin

  Ida, receptet är ett modiferat hopkok av sambon, med ett ursprungsrecept som finns på BBC Food och som heter low fat tiramisu. Han feberyrar just nu så han är inte så bra med närmre detaljer dessvärre, men jag tror bestämt att han använde mascarpone ändå, så det där med lowfat, ja jag vet inte riktigt… 🙄

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.