Campbells Limited Edition

Campbells lovade ju en Limited Edition med Andy Warholdesignade soppburkar. Vad hände med dom? Var det någon som såg till dem i mataffären? Jag hade hoppats på en burkrelease i bästa StellaMcC-på-H&M-anda där matnördar köade utanför Vivo en timme innan öppningsdags, men som sagt, jag har inte sett en endaste burk.

Så jag mailade Campells och frågade, svaret som jag fick blev väl inte så upphetsande: Kampanjen för Campbells Limited Edition pågår mars månad ut så det ska fortfarande finnas kvar burkar i butikerna i Stockholmstrakten.

Huromhelst, burkarna är snygga. Bild på burkarna finns här.

8 kommentarer

 1. Alice

  Utmärkt detektivarbete Elin. Jag vill också ha en burk och lovar att säga till när jag hittar. Letar på Frk Warg redan i kväll.

 2. Jenny

  Hallå! I den ICA-butik jag tillbringar några kvällar i veckan i då jag inte studerar säljer vi dem. Tyvärr är det i Malmö – för långt att åka förstås. Men detta betyder ju att de borde kunna hittas i vanliga mataffärer, den lite större och mer välsorterade sorten, nära dig? Och bra att du påminde mig att köpa några stycken själv – snygg detalj i kökshyllan ju!

 3. Johan

  Hej,

  tänkte bara berätta för er att jag har fått tag på flertalet utav burkarna, när jag köpte dom (för någon vecka sedan) fanns de på Vi vid hornstull (den som ligger nere i tunnelbanan alltså inte den som ligger på hornsgatan)

  Lycka till!
  Johan

 4. Elin

  Tack för alla spanartips, vi ger oss ut på burkletande idag och återkommer om rapport!

 5. Sara

  Jag såg dem på Daglivs vid Fridhemsplan för ett par veckor sedan!

 6. Elin

  Jag hann med Daglivs idag och där var de slut. Ska testa med ett annat Vi imorgon 😉

 7. Helena

  Hej,
  Visst har de funnits i affärerna, och finns kanske fortfarande kvar. På Vi Hornstull och i Solna centrum iallafall(Vi eller Ica Kvantum). Har själv köpt två av de tre sorter som finns.

 8. Tre tjejer i köket » Arkiv » Äntligen!

  […] Tack för alla soppburkletartips! […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.