Thorntonsterapi är bra för själen

“Det är på tok för lite choklad i svenska matbloggar” mailade Siv häromdagen så jag bjuder på min senaste Thorntonsupplevelsethe Dessert Gallery som leverades i fredags av omtänksam vän från Skottland på tillfälligt Sverigebesök.

Intentionen var att endast ta en om dagen, men sedan så insåg jag att det är ju en otroligt idiotisk regel. Min nya regel är högst en i timmen. Jag tror att Creme Brulee är min nya favorit, även om Lemon Meringue är ett lika säkert kort som vanligt, men samtidigt är jag imponerad av lyxiga Summer Fruit Pudding. Att välja den bästa Thorntonspralinen är inte det lättaste!

På Thorntons hemsida finns även tipset om Chocoholics Weekend i i oktober. Det låter helt ljuvligt när man läser programmet 🙂

En kommentar

  1. Tre tjejer i köket » Thorntons milk chocoloate with fudge

    […] veckans middagsgäst hade det goda omdömet att ta med sig  choklad från Thorntons som är en ständig favorit i detta anglofila hem. Det här är en mjölkchoklad med fudgefyllning som är riktigt god! Mjuk […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.