Jensens whiskeysås

När det känns som om ett såskok ska ta musten ur en går det att köpa färdig sås. Det finns visserligen inte så många godkända färdigsåser (har jag kanske missat någon?), men till nöds är det ett alternativ.

Jensens whiskeysås fungerar definitivt. Den smakar på pricken likadant som den whiskeysås man får på Jensens Böfhus, alltså en lyckad försäljning i mataffären. Häll i grytan, blanda med grädde och värm. Enkelt och gott till en köttbit eller kycklingfilé.

Jensens Böfhus är förresten ett lite konstigt ställe. Jag har visserligen bara ätit lunch där och det är väl ganska prisvärt, men oh boy vad länge man får vänta på maten. Och portionerna är så små att inte ens jag blir riktigt mätt. Såserna är däremot en hit!

3 kommentarer

 1. Sandra

  Hej! Blir lite fundersam nu. VAR köpte du såsen? I butik eller hos Jensens? Var där och åt igår, älskar just whiskeysåsen! =)

 2. Frida

  Jag surar för att de tar betalt för vattnet. “Fin-mcdonalds” kallar mina kompisar det för. Men det faller ju lite på tiden det tar att få maten…

 3. Helena

  -> Sandra: Jag köpte såsen i mataffären (Vi-butik och den kostade 19.90)!
  -> Frida: ja… just att man får vänta en å en halv evighet på maten retar gallfebern på mig. Fast jag vet inte hur det är på kvällarna, har bara varit där vid lunchtid. Hur som helst är såsen god!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.