Efterlysning: kvällsöppna fik

Det är inte alltid så enkelt att veta vart man ska gå och fika när klockan har passerat middagstid och man inte vill gå till någon resturang eller pub. Igår blev det en sen fika på Café Ogo (som ligger på Odengatan, närmaste tunnelbana är inte helt oväntat Odenplan) som har öppnat till 22.00. Tips på fler som har öppet till minst 20.00 mottages tacksamt!

6 kommentarer

 1. Maria

  Mojo på Adolf Fredriks kyrkogata har öppet till 22. Copacabana på Hornstullsstrand har öppet till 20. Creem på Karlbergsvägen har öppet till 22, finns även på Fleminggatan och Folkungagatan. Har för mig att Gunnarssons konditori och Tully’s Coffee på Götgatan har öppet hyfsat sent också.

 2. Undraren

  Ja kan fylla i med att Bönor & bakat vid S:t Eriksgatan 81 har öppet till 22. Sen har väl la Rose på Drottninggatan närheten av Mojo också öppet till 22.

 3. En annan Helena

  Café Java på Hornsgatan 29A har öppet till 22 – åtminstone har de haft det, insåg just nu att jag inte har kollat på ett tag (jag & en god vän brukar alltid inta vår lördagsfrukost där, något tidigare på dagen). 🙂

 4. Emma

  Fåtöljen på Götgatan har öppet till kl 23 på vardagar.. Lite sent svarat kanske, men men 🙂

 5. Iris

  Café 60’s Sveavägen 60

 6. Iris

  Öppet till 00.00 på vardagar och 02.00 på helger.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.