Rapport från ett köksrenoveringsinferno

Det har gått tre veckor sedan vi drog igång köksrenoveringen här hemma och nu börjar jag på riktigt bli ganska less på hämtpizza, gammal köttfärssås från frysen, Dafgårds lasagne och i ärlighetens namn även på utemat i Hot Wok Caféklassen. Vi har visserligen spisen och vattnet kvar i köket, men att laga mat mitt bland slipdamm, spackelklumpar och en frustande sambo känns inget lockande. Nu vill jag att köket ska vara klart så jag kan laga mat! Det nyaste numret av Allt Om Mat har ju inte precis fått mig att vilja laga mindre mat heller. Du milde tid vilka smarriga recept!

Nä… det får helt enkelt bli en köksinvigning när renoveringen är klar så att jag kan få utlopp för mina matlagningslustar. Tanken på plockmat, gott vin och ett gäng finfina vänner kan få mig att stå ut ett litet tag till i alla fall.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.