| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 02/06 2012 kl. 10:06 2 kommentarer

Blodpuddingsburgare

Vi har på sistone nosat rätt på de blodpuddingar som finns att köpa över disk som helt klart är godare än den inplastade i mataffären. Taylor&Jones har en som är lite pepprig i smaken och Dennis Kött har en annan från Hugos, som är en mycket mild blodpudding.

Jag är egentligen lite svårflörtad på blodpudding men vill gärna ha med den mera i köket eftersom den innehåller mycket järn. Dock vill jag helst att den inte ska ta över för mycket smakmässigt på tallriken. På den varma frukosttallriken i engelsk anda passar blodpuddingen så klart in och jag kan verkligen rekommendera att ha den i sallad med bacon och senapsdressing. Ej att förglömma spagettiversionen som jag nyligen bloggat om.

Häromveckan åt vi riktigt matiga mackor till frukost. Jag föreslog att de skulle heta black pudding burgers, vilket min man tyckte vara sådär. Han kategoriserar detta hellre som smörgås. Ok då. Matigt och gott var det oavsett!

BLODPUDDINGSBURGARE

  • en skiva nystekt blodpudding
  • stekt sidfläsk
  • varma tomater (typ hela på burk, avrunna)
  • HP-sås
  • två skivor bröd.

Plus PG-tips i muggen!

Liknande inlägg:

2 svar till “Blodpuddingsburgare”

  1. KarinW skriver:

    Blodpuddingsälskare är jag men törs man prova med annat än bacon och lingon:)?

    • Elin skriver:

      Man måste utmana vardagen ibland! Du skulle hört våra diskussioner när vi svängde ihop spagettivarianten 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *