| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 07/02 2011 kl. 17:30 3 kommentarer

Panerad hokifilé och stuvad spenat – en vardagsfavorit

De gånger jag gör panerad fisk och stuvad spenat undrar jag alltid varför jag inte lagar det oftare. Det är en riktig vardagshöjdare och är ju inte det minsta klurigt eller särskilt tidskrävande att göra. Jag vill bara påminna er om det! 😉

Hoki är en lämplig fisk att panera och steka. Under tiden potatisen kokar skärs fisken i bitar och paneras (med uppvispat ägg + ströbröd).  Spenaten fräses och stuvas (mjölk och vetemjöl blandas ihop och hälls i spenatkastrullen, salta, peppra och låt koka ihop i några minuter). Fisken steks på några minuter. Servera tillsammans med kokt broccoli eller gröna ärtor och citronklyftor. Vardagsmat när den är som allra bäst!

Liknande inlägg:

3 svar till “Panerad hokifilé och stuvad spenat – en vardagsfavorit”

  1. Emma skriver:

    Vi åt (nästan) samma sak igår! Fast vi valde färdigpanerad fisk och en sås gjort på yoghurt, vitlök och riven parmensan. Väldigt mumsigt.

  2. Foodelicious.se skriver:

    Verkligen en perfekt vardagsrätt och hoki är dessutom en väldigt smakrik fisk. Mums!

  3. Janne skriver:

    Oh ! Det ser aptitretande och läckert ut ! Ha en fin dag nu ! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *