| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 22/01 2009 kl. 13:27 6 kommentarer

Pigs in a blanket

Hitills har vi firat jul vartannat år i Sverige och vartannat i England vilket medför en del praktiska statements. När ska julklapparna öppnas? Klarar man sig utan julmust? Ska det vara skinka eller kalkon på julbordet? Just julen bygger ju på en massa traditioner som kan vara lite rebelliskt att bryta mot.

Men jag är ju inte sämre än att jag kan ta till mig nya saker om det är motiverade. Numera så har jag anammat både crackers och christmaspudding på min måstelista. Pigs in a blanket har också hunnit bli en av mina måsten på julbordet.

PIGS IN A BLANKET

 • Linda in små färska korvar i bacon.
 • Stek dem på en ugnsplåt i ugnen i 200 grader tills de är klara.


Svärmor fixar julmiddagen


In i ugnen!


och ät tills magen står i fyra hörn!

Liknande inlägg:

6 svar till “Pigs in a blanket”

 1. SqZ skriver:

  Min sambo klarar sig inte utan baconinlindade köttbullar på julbordet och jag är böjd att hålla med om att de är smaskiga. Korvvarianten ser inte dum ut heller 🙂

 2. Charlotte skriver:

  Tänk så många skilda saker som blir goda av att rullas in i bacon!!! : dadlar (mmmm!!!!!), kyckling, vit fisk, färskpotatisar, svamp… kan komma på en mängd till saker som passar med bacon; blodpudding, sallader, avokado, ägg, pannkakor… synd att det är så onyttigt bara.. 🙁

 3. […] Bästa svärmor borta i England vet hur hon ska skämma bort oss! Inte bara genom att skicka över ett rykande färskt nummer av BBC Good Food varje månad, utan hon skickar alltid med något gott treat till barnen; […]

 4. Har ni tagit med er julmust över till England någon gång? Hur togs det emot där isåfall?
  Ska pröva Pigs in a blanket nästa jul!

 5. Elin skriver:

  De tycker nog att det är väldigt ”sött” och exotiskt 🙂

 6. […] ju bortskämda med svärfäräldrarnas juldagsmiddag med kalkon osv, så det blev lite misslyckat. Och det fanns ju inte ens pigs in a blanket! Det hade nästan känts bättre om vi gått ut och ätit något mer […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.