Citruskaka

Det bakas i tid och otid här borta under föräldraledigheten. Helst ska det gå snabbt och enkelt men det ska också gå att trolla fram saker utan att det behövs något extra tur till mataffären.

Sockerkaka har jag inte gjort på evigheter men här är en lätt pimpad version på temat citrus: smaksätt sockerkakssmeten med ett par matskedar apelsinjuice. Gör en glasyr på florsocker och limesaft. Blanda i torkad ananas i glasyren innan den breds ovanpå sockerkakan. Klart!

6 kommentarer

  1. Sara

    Jag älskar att ha apelsinsaft i sockerkakan, den här glasyren måste jag prova!

  2. Daniel

    Härligt har du Bakat nu igen Elin inte dåligt. Ha det så bra mvh Daniel Roos Pastry Designer

  3. KarinW

    Gott med lite syrligt tror jag ,ska testa framöver!
    Vågen visar fel siffror sedan man börjat blogga hm….förstår inte

  4. KarinW

    På Matforum står er blogg på listan för bloggar man inte får kontakt med,det var väl konstigt? Kolla får ni se!

  5. Maria

    KarinW: Jag vet inte varför, jag kände inte till Matforum eller att vi är listade där. Kollar upp det!

  6. Maria

    KarinW: Vi finns med under Senaste rubrikerna från svenska matbloggar, det kanske var något tillfälligt fel när du kollade?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.