New york: burgare på Black Iron Burger

Mer från vår vecka i New York. Vi åt middag en kväll på Black Iron Burger. De finns på två adresser. Har hamnade vi egentligen enbart på grund av att de hade högt betyg (4,5) på Google Maps när vi skannade av utbudet för hamburgare nära vårt hotell. Ingen brist på det utbudet. Det är verkligen hamburgareställen överallt.

Det här var bra, men det är alltid tufft i toppen när man listar livets bästa burgare. Så kanske mer värt om man är i närheten, men att det inte är värt den långa omvägen. Fast ett plus att glutenfri burgare fixades enkelt, utan oklarheter. Vilken burgare jag hade? Åh en god kombo toppad med stekt ägg, parmaskinka och manchego.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.