New York: middag på Los Tacos No. 1

Vilken middag minns vi mest från veckan i New York? Gissar att hela familjen svarar taquieran Los Tacos No 1. Här hamnade vi redan första kvällen. Lät möra efter resan, incheckning och en kortare bensträckare till Central Park. För en sån kväll är Los Tacos alldeles utmärkt, för här går det fort. Från beställning, till att man har fått maten och är ute på gatan igen. Omgivet av hög mexikansk musik och trångt runt borden. Så smidigt även för glutenfritt då man kan välja mellan vete eller majsbröd. Vid vårt besök var det dessutom snabb städning av spishällen för att minska  kontaminering.

Vad är då menyn? Tacos och tacos. Och galet goda såna. Som vego finns en överraskande god variant med kaktus. Vi var tillbaka en gång till under veckan, det var som veckans enklaste omröstning om vi skulle gå tillbaka eller inte. Plus smidigt när matklockorna går olika. De finns på ett flertal adresser i New York, så det är lätt att planera en promenad med taco-stopp. Visst sa jag att det var galet bra?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.