(förra) veckan som gick

Tartar på hjort och löjrom.

Måndag: Vi börjar nästan alla veckor med soppa. Äsch det vet ni redan. Så bra rester att ha i kylen resten av veckan.  Här blev det en variant med potatis och purjolök. Mixade även ner små vita bönor.

Tisdag: Makens hemlagade korv – typ tänk cumberlandvarianten (hade ett gäng i frysen från julen), löksås (världens godaste) och potatis i airfryern. Hjälp vad gott.

Onsdag: Jag åt fint med jobbet på Operakällaren. Familjen hemma åt wok.

Torsdag: Köttbullar med harissa och kryddor. Kokade ihop en tomatsås. Plus kikärtsbulgur med gremolata från söndagsmiddagen. PS! Finns massor av varianter på köttbullar här.

Fredag: Stekte egna majstortillas och toppade med kyckling, pico de gallo mm.

Lördag: Kimchiburgare med stekt ägg och teriyaki-fries.

Söndag: Blev på en höft med glutenfri färsk ravioli (hello nytt fynd), tomatsås, pancettasmulor, parmesan och rucola. Plus efterrätt med ugnsbakade päron med  valnötter och honung + skopa vaniljglass.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.