Östermalm: middag på Hillenberg

Vi fick en väldigt fin julklapp! En utekväll på Hillenberg tillsammans med makens bror med fru. Riktigt mysigt att slinka in där under mellandagarna, ganska tomt mellan mellan borden och gillar att vi fick ett stort runt bord uppe vid fönstret mot gatan. Otroligt avslappnad med uppmärksam servis, som hade tålamod med att inte var så snabba att bestämma oss.  Så himla trevlig meny, hann dela på god tarte flambe medan vi försökte bestämma oss. Jag åt bland annat råbiff och tryffelpasta. De andra hann med bland annat vaktel och kammussla. Var egentligen för mätt för efterrätt men delade mandelkakan med maken. Satt kvar med espresso martini på grund av ville inte gå hem.  Ger kvällen 10/10.

.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.