London: lunch på BAO Soho

Vi hann med att äta goda bao buns häromveckan i London. Googlade efter de bästa och flera tips nämnde BAO Soho. Hängde på låset klockan 12 och när vi gick en stund senare var restaurangen full. Så kan vara bra att boka. Och med “vi” så menar jag min yngsta dotter – aka “hon som kan äta gluten”, så har jag motat alla frågor om det här verkligen är glutenfritt. Baos är verkligen en av hennes favoriträtter. Hon åt sina allra första här och det är hon som brukar göra dessa.

Det var väldigt god lunch! Gillade även deras förslag på öl till. Jag är så petig på öl men gillade denna till maten. Vi hade lite småplock och delade sedan på 4 olika baos. Alla goda på sitt sätt. Kan nog inte säga vilken som var bäst? Urgullig personal så blev väldigt lätt att dricksa här. Helt klart ett av mina Londontips att återkomma till.

Mellanöl med oolong passade fint med maten.
Nudelsnacks med sjögräs innan maten.
Åååh svårt att veta vilken som var godast faktiskt? Deras “klassiska” kanske?
Ganska enkla upplägg men med otroligt goda smaker.
Plus lite stöd-sötpotatis-fries innan vi tog sikte på flyget hem igen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.