Siem Reap: våra dagar på Viroths Villa

Vi flög vidare till Siem Reap efter våra dagar i Bangkok. Vi var här för 10 år sedan. Det har hänt en hel del. Den nya flygplatsen har precis öppnat och gator har blivit asfalterade. Den röda sanden finns dock kvar på vägarna, så det finns kvar på mina gympaskor nu när jag är hemma igen. Lika magisk upplevelse som då och varje dag var ett guldkorn. Maxade dagar vid Angkor Wat och en fin guide tog med oss upp till bergen.

Vi bodde på Viroths Villa. Fick två rum vägg i vägg – perfekt. Rar och omtänksam service. Skönt med poolen efter en heldag bland templen. Fotade inte den fantastiska frukosten. Välj valfritt från från en kort med riktigt bra meny. Och det bästa var nog att de utan krångel lagade glutenfria pannkakor och våfflor under våra dagar.  Missa inte hela den fina drinklistan, där till om med en cocktail-skeptiker som jag blev förtjust.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.