Veckan som gick

Veckans bästa middag.

Måndag: Vego! Potatis-och-purjolökssoppa. Med hemodlad purjo. Plus ost-toast.

Tisdag: Steak sandwich med fläskkarré och gula kantareller. Plus glutenfri vegovariant.

Onsdag: Någon slags vego-curry med sötpotatis, spenat och kikärtor. Plus ris. Lika med massa matlådor till frysen.

Torsdag: Jag åt pasta med dovhjortsragu och Karljohanssvamp på Capri Due på Tomtebogatan. Plus hasselnötsmousse. Familjen hemma åt tonfiskpasta.

Fredag: Två barn jobbade. Övriga tre pep iväg till Tunnlandet vid Brommaplan för bästa fredagsupplägget. Ungefär så här .

Lördag: Två barn var borta på middag. Övriga tre hämtade middag från Niwabs Kitchen.

Söndag:  Stek med tillbehör: ugnsrostad potatis (eller ja i Airfryern,  gratinerad blomkål med purjolök från egenodlat. Hemkokt äppelmos. Skysås med cider. Plus morötter, palsternacka + grönkål. Skysås.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.