Veckan som gick

Det är sommar. Och det blir mer uppdateringar på Facebooksidan. Följ gärna där.

Måndagslunchen. En halv krabba från Möja fisk.
Grönkål på gång.
Nytt fynd från Vinlådan. Slovenskt rött som var precis som ett somrigt vin ska vara.

Måndag: ganska okomplicerat upplägg sista kvällen på vandrarhemmet  på Möja med tema tacos. Ni vet hur det är när man vill göra minsta möjliga disk och inte har så mycket ingredienser i packningen. Fräste upp strimlad paprika, röd lök och svarta bönor och skakade ner en påse tacokrydda. Köpte ett par hundra gram färdiggrillad kyckling, guacamole på burk (helt ok från Texas Longhorn), majs på burk och en salsaburk. Plus en påse riven ost. Och tacoskal som alltid är glutenfritt. Blev perfekta rester i wraps till lunch på båten hem dagen efter.

Tisdag: 4 juli! Vet inte om det blev så amerikanskt men det blev panerad kyckling, coleslaw och ugnsbakad potatis. Nandos-såser – vårt lager från England räcker fortfarande. Plus en zinfandel från Californien. Och glutenfri nötpaj från Möja bageri.

Onsdag: Någon slags thai-curry. GOD. Med fläskfilé +  med räkor som icke-kött. Plus ris. Ja vi äter nog curry och ris en gång i veckan, på grund av enkelt glutenfritt och anpassa med protein-preferenser.

Torsdag: Äldsta jobbade. Jag åt ute på DoMA på Nybrogatan med Helena. Övriga tre hemma kan ha haft “steak night”.

Fredag: Tonåringarna jobbade. Maken, minsta och jag hade bao buns med olika toppings.

Lördag: Fajitas. Ja igen. På grund av råkade ha allt hemma.

Söndag: Mellanbarnet rev av ett långt jobbpass. Vi andra gick ut och åt pizza. Rundade av med Eton Mess hemma.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.