Barcelona: tapas på Taller De Tapas

Hur vi hamnade här? Enbart av en slump. Varenda uteservering var full den här dagen på grund av röd dag i spanska almanackan. Vi knep sista bordet efter att ha scannat av det fanns mer än en glutenfri tapas på menyn.

Åh det här blev en riktig god långlunch med cava. Personalen den här eftermiddagen hade superkoll på hur man hanterar glutenfritt. Alltid denna tacksamhet när man är ute och reser. Det som är friterat på bilderna har dock gluten, och inget är bröd är glutenfritt ska tilläggas. Men det fanns rätt bra variation ändå.

Restaurangen ligger runt hörnet från La Pedrera-Casa Milà och är även när det här glutenfria bageriet. Verkar finnas på fler än en adress, vi var på den på Rambla de Catalunya, 49-51.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.