Barcelona: 100% glutenfritt på Jansana

Åh vad fint bageri! Allt är helt glutenfritt. Det är så förvirrande att stå i ett hav av nybakat och inte hitta någon skylt som bekräftar vad som är glutenfritt, eftersom allt redan är det. Typ galet.

Här finns nybakat bröd. MASSOR med bakverk. Både traditionella och mer ovanliga. Sittplatser finns, men vi handlade med oss lite till lägenheten istället. Eller vänta, vi åt upp allt på en parkbänk så fort vi kommit ut, pga orkade inte vänta. Inte hysteriskt dyrt heller om man tänker hur dyrt glutenfritt ofta blir när det säljs nybakat i butik. Adressen? Sök på C. de Balmes 106. Faktiskt ett måste att besöka om man letar glutenfritt i Barcelona.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.