Barcelona: tapas och naturvin på La Violeta

Mina tapasbilder flyter ihop känner jag när jag ska summera våra dagar i Barcelona. Här är en kort summering av La Violeta. Ett helt oplanerat stopp faktiskt. Vi hade egentligen sikte på en annan restaurang nere vid hamnen men den visade sig vara stängd för renovering. Så vi hamnade här.  Drack ofiltrerade  naturviner som jag redan glömt namnet på, men som var genomgående GODA. Restaurangen är liten och ligger lite avskilt och lugnt vid ett rart torg. Så inget stimmigt kvarter alls. Urgullig servitris gjorde vi blev kvar ganska länge. Köket hade koll på glutenfria preferenser vid vårt besök. Finns två restauranger med samma namn – vi var på denna.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.