East Sussex: Charleston house

Bjuder på lite bilder från besöket på Charleston house. Ligger strax utanför Lewes om du befinner dig norr om Brighton. Hade planer på att åka dit förra året men pandemin krånglade så klart till det. Så när jag var i England häromveckan och 16-åringen picknickade med kompisar pep jag hit med en väninna.

Huset tillhör Bloomsburygruppen, så läs gärna lite om deras historia innan och kanske framför allt om husets huvudperson – konstnären Vanessa Bell, syster till Virgina Wolf. Det är väl värt att gå på en bokad visning, även om det är LITE ängsligt kring hur man får röra sig från rum till rum. Rätt pretantiöst klientel på temat kulturelit turistar här, men låt det inte avskräcka dig. Det är en fin plats för en dagsutflykt.

Ej på bild – ett riktigt trevligt café! Har lite blandad lunchmeny och fika. Supermysigt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.