Veckan som gick

Äntligen semester! Alltid lika overkligt att stänga ner för ett par veckor. Äldsta jobbar så många pass hon får och mellanbarnet har också hittat ett extrajobb. Så vi blir en del hemma i sommar. Men i helgen har det blivit en liten roadtrip.

Barnen tränar på att göra pocherade ägg på sommarlovet.
Desa bröd från Matvärlden är så goda uppvärmda.
Äntligen tillbaka!
Så mysigt här!

Måndag: vietnamesiska köttbullar + nudelsallad. GÖR DETTA. Så gott!

Tisdag:  färsspett med chili på grillen. Serverade med irakiska bröd från Matvärlden (vi köper dem ofta – så goda uppvärmda i ugnen). spenat,  fetaoströra, ajvar, grillade paprikor. Sjukt gott.

Onsdag:  Tärnad polenta i airfryern. Grillade lite kött. Sallad med grillade grönsaker. Ajvar.

Torsdag: Jag och maken åt på Lilla Ego. Barnen gjorde ramen hemma med shiitake och tofu.

Fredag: Panerad kyckling + coleslaw i bröd. Fries i aifryern. Prosecco för att fira semester.

Lördag:  galettes på creperiet i Järvsö.

Söndag: ost och chark, plus oliver, bröd mm

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.