Veckan som gick

Andra veckan av påsklovet har vart mer än efterlängtat. I måndags öppnade England upp efter nästan fyra månaders lockdoen och i tisdags åkte vi ner till Brighton. Som alltid lika bubblande. Ovant att gå i affärer igen. Senast var på höstlovet i oktober. Tycker att det flöt på bra med distansering och det var väl egentligen bara kö för att komma in på Primark. Det har gått sex veckor sedan jag vaccinerat mig, så det känns så klart extra bra, även om statistiken för nyupptäckta fall är låga här där vi bor.

Det tog oss inte många minuter från att vi hade hoppat av bussen, till att vi hämtat upp sushi på Itsu, och hittat en egen plats på stranden. Och sushi blev det fler gånger denna vecka.

Hyrde en fin lägenhet mitt inne bland de urgulliga gränderna i the Lanes. Smidigt att äta frukost-lunch-middag ”hemma” samtidigt som allt fanns runt hörnet. Har tankat så mycket inspiration och energi dessa dagar.

Vi hann hämta vietnamesiskt från Pho. 

Och hann med burgare från både Honest Burger och Smash burger. Vilken snabbmatsturné det blev när barnen fick bestämma vart vi skulle äta.

Veckans middag:

MÅNDAG: Uppsamlingsheat med rester.

TISDAG: Olika burgare från Honest Burger.

ONSDAG: Ett gäng olika rätter från Pho.

TORSDAG:  Burgare från Smash Burger.

FREDAG: Fajitas hemma.

LÖRDAG: Pizza.

SÖNDAG: Ugnsbakad lax med dillsås och potatis. Sallad.

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.