Bournemouth: middag på Kala Thai

Bournemouth visade sig från sin mest blåsiga och regniga sida i lördags. Som jag längtade in i värmen för middag efter vår promenad ner till piren. Mascaran var nere på hakan och jag tror inte någon i familjen ville se sig själv i spegeln.

Kala Thai hade vi bokat i förväg. Redan vid halv sex var det en hel del gäster. Gott om plats för övrigt mellan borden som det förväntas i Coronatider.

Här är mycket på menyn glutenfritt, vilket såklart var en av orsakerna till att vi ville gå hit. Men också för att vi var sugna på riktigt bra thaimat, och hoppades ju att de skulle leva upp till förväntningarna.

Hur det var?

Otroligt snabb servering. Generösa portioner. Att kalla mat för ”fräscht” låter så fånigt men det här ÄR verkligen det. Bra schvung i smaksättning. En riktigt bra middag alltså. Hamnar vi i Bournemouth igen så är jag ganska säker på att vi hamnar här på nytt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.