(förra) Veckans bästa

Hoppsan, hann inte uppdatera igår. Lyckades inte ladda upp bilder och sedan glömde jag faktiskt bort det. Men det var inte så spännande vecka att rapportera från ändå. Det är nya restriktioner kring covid19 som har rullat ut och det var väl inte så upplyftande. Det är max 6 personer som får vistas i ett hushåll samtidigt. Blir nog inte så många sociala aktiviteter den här hösten och knappast något firande av svärfars 70-årsdag. Det spöregnade större delen av veckan, men nu är mina döttrar så brittiska att de kör med ballerinaskor oavsett väder. Kan vi snabbspola nu till nästa vår tack?

VECKANS MIDDAG:

Måndag: Nästan vego! Bubble and squeek på rester från söndagsmiddagen.

Tisdag: Lammfärsbiffar med getost, kall örtsås och ugnsrostade rotfukter.

Onsdag: hämtade indiskt för första gången på 100 år typ, eller åtminstone kanske för första gången sedan vi flyttade. Från vårt stammishak där vi bodde förut. Åh det är så bra! Till och med deras ris är fantastiskt. Mina lunchrester sedan i tre dagar, hehe.

Torsdag: Vego! Risotto med svamp och parmesan.

Fredag: Quesadillas med salsa, guacamole och gräddfil.

Lördag: här blev det middag ute på en ganska ny italiensk restaurang en mil bort. Ugnsbakad aubergine med tomatsås och mozzarella till förrätt. Saltimbocca till varmrätt. Inte så där jättefantastiskt om jag ska vara ärlig.

Söndag: vi pep över till vår pub över gatan som har ny höstmeny. Provade en ny rätt med ankbröst, asiatisk dressing, bovete och grönsaker. Lite rörig komposition, så även om ankbröstet var fantastiskt fint så sänkte val av tillbehör helthetsintrycket ordentligt. Znark.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.