Äggröra med squash och fetaost

Jag är för lat. Orkar inte göra den perfekta omeletten. Den som jag njuter av om vi är på semester och äter hotellfrukost. Hemma är jag mer kamikaze och fyller mina äggröror med vad som finns hemma. Det här är en återkommande favorit just nu.

Vi  har ganska mycket squash i kylskåpet. Små. Fina. Men inget som barnen får hybris av. Därför blir de en del av min “frukost-lunch”. Vid jobbdatorn framåt tiotiden. Jag lovar att dill passar fint till om du inte gillar persilja.

Äggröra med squash och fetaost

På ett ungefär.

  • Tärna en liten zucchini. Klipp lite färsk persilja fint. Stek zucchini med persilja tillsammans med lite olivolja i din bästa omelettpanna. Salta och peppra. Kläm över lite citronsaft.
  • Knäck över ett ägg. Eller två. Rör om snabbt. Smula över en matsked fetaost. Låt allt bli varmt.
  • Klipp över mer persilja vid servering.
  • Ja man får ha sriracha på.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.