Veckans bästa

Vi har haft sportlov den här veckan. Först några dagar på hemmaplan. Sedan ett par dagar i Normandie. Nu väntar vi i årets längsta bilkö i Calais för att få rulla hem via Eurotunneln. Hittills är vi en timme försenade.

Veckans middag

Måndag: Dagens födelsedagsbarn önskade klassisk carbonara. Långbakade tomater och mozzarella som vegoalternativ. Plus ananaskaka till efterrätt.

Tisdag: Uppsamlingsheat med rester från söndagsmiddagen.

Onsdag: Galette med råbiff och stekt ägg. I Etretat.

Torsdag: Ingen orkade middag på grund av sen tre-rätters-lunch. Handlade hem lite till hotellrummet. Ost, chark och kex. Franska chips med chevré. Glutenfria hasselnötskakor. Alla nöjda.

Fredag: Alltså jag vet inte hur jag ska kommentera den här middagen. Vi var i Bayeux. Hann ta två tuggor av min fantastiska galette med ankbröst och gorgonzola. Sen sväljer Nioåringen en glasbit som låg i hennes pasta. Var på akuten fram till elva på natten. Huh. Kom hem hungriga. 

Lördag: delade på ett kilo tomahawk och pommes på eminenta Luzine i Le Touquet-Paris-Plage. Pescitarianen åt musslor i currysås.

Söndag: hängde i Calais i väntan på att få rulla på Eurotunneln. På grund av begränsat med glutenfritt – nutellamilkshakes och pommes till middag på Steak and Shakes.

2 kommentarer

  1. Johanna

    Chips med chèvre låter ju helt briljant!
    Men huuh så otäckt med glas i maten. Hoppas det gick bra!

    1. Elin

      Ja det har gått bra nu efteråt efter glassbitsincidenten. Men hon har tappat lusten kan man säga att bli serverad på restaurang, det förtroendet är lite stukat.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.