Smashed avokado toast

En liten – men viktig – iakttagelse här borta från min sida. Att det går nästan inte att köpa en dålig avokado här. Det är ytterst sällan jag köper “en extra ifall att”. Funderar ofta på vad hemligheten är. Om de förvaras annorlunda i butik. En sak som jag INTE ser är ett stort berg av klämda avokados vid grönsaksdisken. Nej snarare så att det bara ligger tio stycken framme. Så fylls de på hela tiden. Lika fascinerad varje gång jag kommer hem med en perfekt. Vilket gör det lockande att göra det här. Peakade troligtvis 2016 men fortfarande en himla GOD frukost.

Smashed avokado toast

  • Mosa en avokado med en gaffel i en skål.
  • Hacka i lite vitlök.
  • På med lite limesaft.
  • Salta och peppra. I med lite chili flakes.
  • Om du vill – lite finklippt koriander.
  • Ringla ner pyttelite olivolja.
  • Rör om och maxa på morgonmackan. Min får gärna vara rostad. Rökt lax eller pocherat ägg passar fint till – även om jag gillar just att ha bara avokado.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.