Veckans bästa

Åh vad vi har LÄNGTAT efter denna vecka. Lite med skräckblandad förtjusning. För att förbereda en flytt med ett bohag för fem personer gör man inte på en kvart. I helgen har vi packat klart och imorgon flyttar vi. Femton minuter bort till en helt annan “by”. Yngsta har redan börjat på skolan där. Läget är lite overkligt bra. Mitt på pyttelilla high street. Som har allt vi behöver: bageri, köttdeli, vinbutik, cafe, två bra pubar… Måste som nypa mig i armen lite att vi har hittat denna pärla till grannskap. I en urgulligt hus. Stay tuned!

Bästa sortens Caesarsallad med bara BRA grejer. Hurra för Middlehouse.

Veckans middag:

Måndag: pasta med soltorkade tomater + mozzarella . Spenatsallad med avokado och gröna linser.

Tisdag: Födelsedagsbarnet (Hurra! Vi har en 14-åring!) önskade “svensk lax” till middag. Det blev ugnsbakad med citron. Kall sås med gräslök. Laxrom! Grön sallad. Dillkokt potatis. Och yes tårta. MÅSTE nämna den urgoda potatisen från Waitrose, håll span efter sorten La Ratte. Så god. Måste köpa igen.

Onsdag: Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg. Ett litet hallulujamoment i sin enkelhet.

Torsdag: Här fuskade vi lite pga flyttpackande. Köpte färdiga soppor från Tesco.

Fredag: Fajitas.

Lördag: sen lunch på the Middlehouse medan mellanbarnet rev av ett 90-minuters träningspass, varför det var lätt att hoppa över middagen.

Söndag: skruvat ner alla möbler och packat ner hela köket. Sedan 30 min prommis till en riktigt bra turkisk restaurang. Rullade hela vägen hem. Bra söndag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.