Veckans bästa

I torsdags var jag och barnen inne i London över dagen. Tog först sikte på London Zoo. Åh vad det är BRA! Ångrar att vi inte har vart där tidigare.

Varning för…. barn.

Sedan snabb lunch på Itsu innan vi tog sikte på V&A och Science Museum.

Måste hit snart igen!  Utställningen “Who am I” är favoriten.

På vägen hem hade vi hämtmat från Leon till middag på tåget. Bästa sortens picknick om du frågar mina barn. Och resan hem går så mycket fortare.

Det här är GOD vegansk junkmat. Friterade jackfruit nuggets!

Veckans middag:

Måndag: Bolognesevariant med färsk korvfärs i tomatsåsen, glutenfri spagetti och parmesan. Det här bland det bästa jag vet. Rundade av med tiramisu till efterrätt.

Tisdag: Ugnsbakad torsk med citron, oliver och linser, salsa verde och ugnsbakade grönsaker.

Onsdag: Kiwiburgers. Dvs hamburgare med stekt ägg och rödbetor. Klyftpotatis med rosmarin.

Torsdag: hämtmat från Leon på tåget hem från London. Trettonåringen älskar deras veganska bönchili och jackfruit nuggets. Elvaåringen beställer alltid deras glutenfria kyckling nuggets. Yngsta testade deras kycklingköttbullar igår (finns inget rött kött på menyn). Jag provade deras sötpotatisfalafel, men det var en ganska blek upplevelse.

Fredag: Vego! Quesadillas med svarta bönor och sötpotatis. En av mina absoluta favoriträtter.

Lördag: Dirty fries. Dvs hemgjorda pommes med valfri topping. Vanlig chili och bönchili. Tärnad stekt bacon. Guacamole, gräddfil, salsa, riven ost. Glass till efterrätt.

Söndag: Vego! Glutenfri spagetti med långbakade cocktailtomater (2,5 timme på låg temp i ugnen) starta oliver och parmesan. Plus vitlöksbröd.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.