Chelsea: frukost på Granger & Co

Häromveckan tog jag mig tid att spana in Chelsea lite mer. Åh det är så fint här! Spontant gillar jag att hellre shoppa här än inne på Oxford Street om det bara är till mig. Jag letade (och hittade) klänning för ett bröllop vi ska på här i England. Här vid Sloane Square går det snabbt att scanna av affärer som John Lewis, Other Stories, Hobbs mm. Att jaga klädaffärer en hel dag är inte min kopp te som för övrigt älskar onlineshopping.

Jag började med en sen frukost på Grangers. Hade lämnat barnen på skolan och tog morgontåget in till London Victoria. Fin promenad härifrån till hjärtat av Chelsea.

Grangers finns på tre ställen i London. Ofta rekommenderat för brunch. Jag beställde in en fresh aussie. Vilket är en gigantisk vegotallrik med avokado, pocherat ägg och rejält med grönt som du ser. Lite bohemiskt slängs en stor bunt ofixad koriander på. Jamen herregud. Ibland känner jag mig för gammal för att ta till mig vad som ska tänkas vara hippt. Gott kaffe men den här medelåldersmamman tycker att musiken var jättehög för att få sinnesfrid till förmiddagskaffet. Förstår att det är en del av av deras koncept så jag kanske inte tillhör deras primära målgrupp. Onekligen populärt för när jag pep ut vid halv tolv möttes jag av en lång kö på gatan av hungriga lunchgäster. Och de var mycket hippare än mig, haha!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.