Veckans bästa

Vi har vart lite all over the place den här veckan. Med ett påsklov hemma i Sverige där vi försöker träffa så många kompisar vi hinner. Högt tempo och bara roligt.

Ovan? Fint glutenfritt bageri på Kungsholmen. Håll utkik efter Happy Atelier på Hantverkargatan.

Nedan? Härlig hamburgarelunch i solen hos Burgersson vid Göteborgs fina saluhall.

Just nu är vi nere vid västkusten och imorgon åker vi än mer söderut. En bra sak med vår skola är nämligen att påsklovet är TVÅ veckor.

VAD VI HAR ÄTIT?

Måndag: Vego! Jag och äldsta barnet åt glutenfri margarita på vår gamla förortspizzeria i västerort. Övriga utspridda på random dates.

Tisdag: Mer vego! Jag och yngsta barnet åt middag på Taco Bar med en av hennes kompisar. Bönchili till mig och Nachotallrik till henne. Hon rundade även av middagen med en jordgubbsmilkshake. De andra två barnen ute på random dates.

Onsdag: Vietnamesiska vårrullar med räkor och lax hemma hos Helena. Alltså det här måste vi göra om hemma!

Torsdag: Bortbjudna på pastamiddag: köttfärs och glutenfri tagliatelle.

Fredag: Bortbjudna på tacos.

Lördag: Bortbjudna på musslor och havskräftor. Plus pommes och tryffelmajonnäs.

Söndag: Grillat kött och fab potatisgratäng.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.