TBT: mina bästa hotellfrukostar

Egentligen är jag inte så petig med frukost. Men finns det pocherat ägg på menyn så väljer jag gärna det. Behöver inte några direkt sötsaker även om jag är svag för smöriga nybakta croissanter. Och så kaffe till det typ.

Ohotad etta på listan för mina bästa hotellfrukostar är och förblir nog det här. När vi firade min 40-årsdag i Kambodja. Vi bodde på fantastiska Shinta Mani och jag åt Egg Benedict till frukost tre dagar i rad. Ser lite blygsamt ut på tallriken men man får komma ihåg att atmosfären var magisk. Så ljuvligt boende.

På andraplats tänker jag att jag måste ha med min rumsfrukost från Malmaison i Oxford. Som kom i en fin picknickkorg. Hur LYXIGT att duka upp i sängen!

På tredje plats röstar jag in det här fina stället. Inga bilder från frukosten i Högbo men minns världen bästa bufféplock med lokala ingredienser. Fortfarande på min måste-lista att få åka tilbaka dit.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.