TBT: sommar sommar sommar (-lovslunch)

Imorgon har två av barnen avslutning. Den äldsta får vänta tills nästa vecka innan hon får gå på grönbete. Men det känns ändå som om vi kickar igång sommarlovet den här helgen. Vi börjar lugnt på hemmaplan och efter midsommar väntar kollo för de två äldsta. Vad längtar vi mest efter just nu? Lugnare tempo på mornarna och mindre krav på att lägga sig i tid på kvällarna.

Så nu räcker det inte att middagsplanera. Vi måste lunchplanera framöver.  Det räcker visst inte med vattenmelon och glass. Även om någon åt under oklara omständigheter Ben&Jerry till frukosten häromdagen. I veckans throwback thursday dammar jag av lite recept som funkar som snabblunch på sommarlovet. Flera receptet fixar barnen själva!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.