Tunnbrödrulle – Hemmaversionen
Det är sportlov i matbloggarna och det bjuds på snabbmat mellan pulkaåk och pärplattefixande. Här kommer en påminnelse om hur lätt det är med egna tunnbrödrullar. Inget krångel men glada mätta magar blir det med en tunnbrödrulle.
Tunnbrödrulle
En monteringsskiss.
- nykokt lätt mosad potatis
- nystekt Änglamark Kabanoss (83%kött)
- ett par nävar blandad sallad
- ett par nypor färsk oregano
- Liss-Ellas S-special senap
- och ketchup förstås
Mer på temat tunnbrödrullar och wraps hittar du bland annat hos Husmorsorna. Eller så gör man en djupdykning i vårt arkiv och hittar wraps med kräftstjärtar, avokado och sötsur sås.
PS! För den som letar efter Liss-Ellas senap på COOP vid Bromma flygplats kan jag meddela att den inte står på senapshyllan. Den står på hyllan för Världens mat. Kopplingen är inte helt glasklar eftersom senapen är från Garpenberg i Dalarna.
Kristin
Glöm inte surkålen! Jag åt kabanoss wraps med just surkål igår, gott!
Elin
Bra ide! Det här var ju utifrån vad som fanns hemma, men surkålen hade ju gärna få plats den också 🙂
yllet
Ptja. Dalarna kan vara nog så exotiskt ibland! 🙂
Katja
Tack för gullig kommentar på bloggen min. 🙂
Fröken Dill
Hemmalagade tunnbrödrullar lät bara FÖR gott. Det blir fint till söndagslunch!
Tror fröken Dill
Staffan
Oh, nu blev jag riktigt sugen på tunnbrödrulle. Nästa gång jag stoppar korv, ska jag banne mig baka lite tunnbröd också så att jag kan fixa en helt hemmagjord rulle.
Julia
Tunnbröd! Jag måste gå och köpa ett paket imorgon, det var länge sedan och det är så gott, skall nog slänga ihop en smålandsrulle!
Fröken Dill
Jag lyckades lägga vantarna på Taylors & Jones-korv! Mycket gott! Tack för inspiration
Hälsar fröken Dill