Loka Crush Äpple – en ny favorit

Den här härliga sommarvärmen kräver goda drycker (och vattenmelon). Loka Crush Äpple har blivit min nya favorit. Så god!

Jag fick en flaska som “sample” med MatHems-leveransen för lite mer än en månad sedan och blev genast förtjust (vilket snilledrag att skicka ut sådana där prover förresten – plötsligt får man ju en produkt som man verkligen gillar och sedan köper). Sedan dess ser jag till att alltid ha en flaska hemma.

Jag gillar även Loka Crush med citron och päron, men den här med äpple är något alldeles extra. Den släcker törsten, är inte så söt och passar därför t o m att dricka till maten. Ett jättebra komplement till de alkoholfria alternativ jag har skrivit om tidigare.

Det är så klart ett plus att den inte innehåller sötningsmedel, färgämnen och konserveringsmedel, men framförallt är det smaken som har fått mig på fall.

Nu när värmen håller i sig är jag nyfiken på att göra en egen citronlemonad. Har ni några tips?

2 kommentarer

  1. Charlotta

    Jag har ett recept här: http://matrepubliken.se/2012/april/lemonaden.html

    Men egentligen pressar jag mest citron, häller på vatten och smakar av med sockerlag (vi har alltid färdig i frysen) och har i kylen och öser i isbitar när vi ska dricka den. ÄLSKAR lemonad på sommaren. Eller alltid, egentligen.

    1. Helena

      Tack, detta måste testas. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.