Veckans bästa

I torsdags var det glam med helkväll på Operakällaren. Alltså HUR härlig upplevelse från början till slut. Hälleflundran nedan var en favorit. Och allt annat också för den delen. Nu vill jag bara boka middag här igen!

Läsningen denna helg har varit det här. Anette Roswalls härliga bok om att kombinera mat med vin (och öl). Precis den inspiration jag behöver just nu!

Och lite produktprover hittade hit från halländska Gårdschips. Jag gillade idén med alternativa snacks och smakmässigt var det här en succé hos alla här hemma. Båda påsarna nedan är veganska och glutenfria. Quinoavarianten smakar inte överdrivet mycket jalapeno ska tilläggas. Varianten gjord på kikärtsmjöl kan säkert pyntas med något gott som drinkplock. Inte alls omöjligt att du hittar det här i vårt skafferi igen.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.