Veckans bästa

Vi är fortfarande i Indien! Nej-vi-har-inte-blivit-magsjuka. Tvärtom vi mår fantastiskt bra av god mat och lata dagar. Det här är en av mina roligaste resor med familjen och vi ser det lite som “första Indienresan” eftersom det finns så mycket att se och göra. Sedan förra söndagen har vi vart i Kochi och tagit tåget vidare till Palolem. Det går sådär med bloggandet eftersom det är svårt att hitta wi-fi som orkar att ladda upp bilder. Det tog typ en kvart att ladda upp dagens bild. Så det får bli en lång följetong här på bloggen när vi är hemma igen.

Bäst den här veckan? Att vi idag firar en Tolvåring! Vi började dagen med smoothie bowls på Zest och i eftermiddag letar vi upp tårta!

 

2 kommentarer

    1. Elin

      Ja vi är så nöjda! Blir många uppdateringar om Indien framöver 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.