Veckans bästa

Det var med lätt skakiga ben som vi landade på Arlanda i måndags morse. Nattflygningen från Bangkok gick fint, hela familjen sov sju timmar i sträck och klarade jetlagen. Så glad över att vi fick till den här veckan med soltankning.

Lite av en tradition efter en längre semester åt vi spagetti bolognese till middag samma kväll. Världens bästa komma-hem-middag! Och det barnen mest av allt ville ha till lunch var – spenatvåfflor! Det här receptet är enkelt att halvera, barnen fixar själva och våfflorna passar med en rad olika tillbehör. Lax och  labneh på min. Otroligt mättande våfflor och bra att ha några kvar i kylskåpet att värma till mellis.

I onsdags bar det av till London på jobbmönte och SAS hade trevlig lunch på planet.  “Lådan” har jag hyllat innan. Bra även nu.

Jag har ett par utemiddagar i London att återkomma om. Men härligast var kanske ändå det här – Full English Breakfast på rummet med brittisk morgontv. Är barnsligt förtjust i room-service!

Väl hemma igen blev äntligen dags för ett efterlängtat projekt. Nioåringen och maken  gjorde bao´s till middag. Hon ansvarade för brödfixet och jäklar vad bra det blev! Det här kommer bli återkommande på vår helgagenda i vinter. Just ‘steamed buns‘ är så mycket  matminnen från resor i  asien. Minns fortfarande de här.

Idag preppar maken sin egen fars-dag-middag. Håll span på Insta!

Bokmärkt sista veckan:

En kommentar

  1. Malgorzata

    Älskar frukost till rummet! Det var ett tag sedan i London…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.