Veckans bästa

Vecka 12 bjöd på sommartid, utemöbler på plats och en tripp till Romme. Vi hann med flera middagsklassiker som tex kiwiburgers. Perfekt hamburgare mitt i veckan med hamburgare / rödbetor / stekt ägg.

Har du provat de här tryffelchipsen? LÖJLIGT goda. Vi hittar dem på Cajsa Warg vid St Eriksplan.

Sedan har vi gått lite utanför boxen försökt variera tortillawrapsen. Fortfarande med flank steak men nu med pico de gallo och smulad fetaost. Jalepenos och  sriracha är fortfarande ett måste! Sen gillar jag de här minivarianterna av tortillabröd för då hinner man prova många varianter. Bästa sortens fredag!

Igår var det en snabb sväng till Romme. I deras ski lodge kolhydratsladdade vi med god pasta med gula kantareller / grädde / parmesan. Enkelt tänker du, men underbart gott säger jag.

Och nu är det söndag. Barnen har precis kokat äppelmos och det är inköp av gympaskor och gummistövlar i storlek 34 på agendan. Sen kommer middagsgästerna klockan fem!

Bokmärkt under veckan:

 

2 kommentarer

  1. Sarah

    Hej! Läser er blogg sedan ett långt tag tillbaka och på sistone så har det dykt upp rätt spännande länkar när man läser via en app (Feedly), som jag gör. Jag kan inte skärmdumpa hit men kan skicka mail om ni vill. Det är typ 100 reklamlänkar till olika sidor med Viagra…

  2. Elin

    Nu ser jag också via Feedly! Tack för att du noterade! Kanske även förklarar varför sidan blivit så seg….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.